|
Stanislav Chudík

Vyhrajú v skupine Stred favoriti, alebo sa dočkáme prekvapení?

SLO

Už dnes je na programe tretie kolo Niké Superligy v skupine Stred. V prvom zápase programu sa stretne Nitra so Zvolenom. V zápase číslo dva sa proti sebe postavia Banská Bystrica a Martin. Zápasy sa odohrajú vo Zvolene.

Udrží si Nitra druhú priečku v tabuľke?

V prvom zápase tretieho kola sa stretne Nitra so Zvolenom. Nitre patrí po dvoch odohratých kolách druhá priečka v tabuľke skupiny Stred. Majú na svojom konte tri body za víťazstvo nad Banskou Bystricou v pomere 2:1. V druhom zápase nestačili na Martin, keď prehrali 5:2. Zvolenu patrí aktuálne posledná, štvrtá priečka v tabuľke, keď získali jeden bod za remízu 4:4 s Banskou Bystricou. V tomto zápase bude favoritom Nitra. Zvolen však určite nepredá kožu lacno, keďže sa po dlhšom čase predstaví na domácom trávniku. V minulej sezóne sa tímy stretli dvakrát a v oboch prípadoch sa radovali Nitrania. Uvidíme, či Nitra natiahne víťaznú šnúru so Zvolenom, alebo ju Zvolen pretrhne a získa bod či dokonca tri na domácej pôde. Zápas má výkop o 19:00.


Natiahnu Martinčania víťaznú šnúru?

V druhom zápase tretieho kola v skupine Stred sa stretne Banská Bystrica s Martinom. Bystričania majú aktuálne v tabuľke jediný bod za remízu 4:4 so Zvolenom. Martin je doposiaľ stopercentný, keď zdolal v prvom kole Zvolen a v tom druhom Nitru. Favoritom v tomto zápase budú Martinčania, ktorí majú dobrú formu a podávajú konzistentné výkony. V minulej sezóne sa tímy stretli dvakrát a raz sa z víťazstva tešil Martin a v druhom zápase sa zrodil nerozhodný výsledok. V drese Martina sa predstaví aj brankár Erik Feriančik, ktorý sa predstavil aj na nedávnom skončených Majstrovstvách sveta v malom futbale. Stretnutie má výkop od 20:15.


Zápasy LIVE

Oba dnešné zápasy tretieho kola Niké Superligy skupiny Stred si budete môcť pozrieť v priamych prenosoch na Niké TV.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov