|
Stanislav Chudík

Rozhovory pred 3. kolom skupiny Západ

SLO

Niké Superliga po reprezentačnej prestávke pokračuje tretím kolom, ktoré je posledným v tomto roku. Už dnes ho odštartujeme zápasmi v skupine Západ, kde na seba natrafia Trnava proti Sencu a Trenčín vyzve v súboji o prvé miesto Bratislavu. Pred zápasmi sme sa položili otázky manažérom tímov.

Manažér Trnavy Stanislav Chudík: Máme priestor dohnať stratu

Ako zatiaľ vidíte vaše výsledky v prvých dvoch kolách? Vládne s nimi spokojnosť?

Nie sme určite spokojní. Po dvoch zápasoch máme jediný bod, čo sa nám určite máli. Súperi hrali proti nám skutočne dobre, no treba povedať aj to, že sme ani v jednom zápase neboli slabší. Zahodili sme obrovské množstvo šancí. Je však pred nami ešte dostatočný počet zápasov, kde môžeme stratu dohnať.

Čo očakávate od zápasu so Sencom?

Senec je nováčikom súťaže a aj keď je doposiaľ bez bodu, prezentuje sa slušnými výkonmi. Sú pomerne nebezpeční, čo ukázali najmä v zápase s Bratislavou, kde prehrali len o gól.

V čom je súper nebezpečný a čo by na neho mohlo platiť?

Senec má pomerne vyváženú ako útočnú tak aj obrannú stránku hry. Musíme byť zodpovední v defenzíve a určite tiež musíme byť efektívnejší v útoku viac ako v predchádzajúcich zápasoch.

Ako je na tom káder po zdravotnej stránke?

Chýbajú nám viacerí hráči či už z osobných alebo zdravotných dôvodov. Do zápasu pôjdeme s menším počtom hráčov. Nakoľko je už aj horšie počasie a chladno, tak hráči aspoň budú v tempe a dostatočne zahriati.


Manažér Senca Lukáš Čambal: Čaká nás najsilnejší súper v skupine

Ako vidíte vaše výsledky v prvých dvoch kolách? Vládne s nimi spokojnosť?

Začal by som asi tým, že naše výsledky nezodpovedajú hre, ktorú sme predviedli. Sme síce nový tím v Niké Superlige a zápasy sú náročné, ale stále bojujeme so zraneniami, no jediné, čo nám chýba, je trocha šťastia v koncovke. Spokojnosť s výsledkami určite nevládne, nakoľko sme víťazné povahy. Dobrá nálada v tíme však panuje stále.

Čo očakávate od zápasu s Trnavou?

Momentálne nás čaká asi najsilnejší súper v našej skupine, nakoľko má asi najkvalitnejší káder. My sa však nepozeráme na žiadneho súpera a chceme hrať svoju hru.

V čom je Trnava nebezpečná?

Trnava má veľa individualít, ale sú na tom tak isto dobre aj kombinačne. Očakávam veľa gólov a to hlavne z protiútokov, keďže sú oba tímy silné na lopte.

Aký je stav kádra?

Zdravotný stav je taký, že ak sa jeden hráč uzdraví, druhý vypadne. Žiaľ, taký je futbal. My sa však budeme snažiť postaviť to najsilnejšie, čo máme.


Manažér Trenčína Stanislav Macháč: Oba tímy budú chcieť vyhrať

Ako vidíte vaše výsledky v prvých dvoch kolách? Vládne s nimi spokojnosť?

S výsledkami sme zatiaľ spokojní, aj keď nás mrzí prvý zápas s Trnavou, kde sme neudržali vedenie a v závere sme inkasovali dva góly. Mohli sme mať dve výhry, ale sme zatiaľ bez prehry, čo ma teší.

Čo očakávate od zápasu s Bratislavou?

Očakávam ťažký zápas. Obe mužstvá budú nabudené, keďže sa jedná o posledný zápas pred zimnou pauzou a oba tímy sa budú chcieť rozlúčiť víťazne. Od súpera očakávame útočný futbal, čím nás budú dostávať pod tlak v defenzíve.


Ako je na tom stav kádra?

Pár chlapcov vypadlo, ale plnohodnotne sme ich nahradili, takže to nebude žiadny problém.

Manažér Bratislavy Thomas Issa: Neočakávam veľa gólov

Ako vidíte vaše výsledky v prvých dvoch zápasoch? Vládne s nimi spokojnosť?

V našom tíme vládne spokojnosť. Po dvoch kolách máme plný počet bodov. V poslednom kole sa nám podarilo poraziť silnú Trnavu, takže zatiaľ nemáme byť z čoho smutní.

Čo očakávate od zápasu s Trenčínom?

Trenčín má zatiaľ výbornú formu. V ťažkom zápase s Trnavou podali dobrý výkon a dokázali im zobrať body . Proti Sencu zase ukázali skúsenosť, kedy dokázali potrestať skoro každú chybu súpera. Naše posledné vzájomné zápasy neboli veľmi ofenzívne, takže očakávam, že zápas bude o pevných obranách. Očakávam, že nepadne veľa gólov.

V čom je Trenčín nebezpečný?

Trenčín má kvalitného brankára, ktorý mimo svojich brankárskych zručností dokáže tím podporiť aj v útoku. Skoro každá ich akcia začína u neho a veľakrát ju aj zakončí. My preto musíme byť pozorní a snažiť sa to využiť vo svoj prospech.

Aký je zdravotný stav kádra?

Oproti poslednému zápasu máme pár zmien v kádri, ale pevne verím, že tím to nijako neovplyvní.


Sledujte zápasy LIVE

Oba dnešné zápasy 3. kola Niké Superligy v skupine Západ si budete môcť pozrieť od 19:00 na Niké TV.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov