|
Stanislav Chudík

Trnava a Senec o prvé víťazstvo, Trenčín proti Bratislave o prvé miesto

SLO

Už v utorok pokračuje NIké Superliga tretím kolom v skupine Západ. Trnava vyzve nováčika zo Senca a následne si zmerajú sily Trenčín a Bratislava. Na Západe je aktuálne na prvom mieste Bratislava o dva body pred Trenčínom. Trnava je s jedným bodom tretia a nováčik zo Senca je doposiaľ bez bodu na štvrtej priečke.

Trnava a Senec v snahe o prvé víťazstvo

Senčania sú nováčikom v Niké Superlige. Po dvoch zápasoch majú zatiaľ na konte 0 bodov. V prvom kole Senčania podľahli Bratislave tesne 5:4. V kole číslo dva sa stretli s Trenčínom, ktorý vyhral pohodlne 4:1. Trnavčania na tom nie sú o moc lepšie. Po dvoch zápasoch majú zatiaľ na svojom konte iba jediný bod. V prvom kole Trnavčania remizovali s Trenčínom 3:3. V druhom kole podľahli v derby zápase Bratislavčanom 4:2. Trnava tak má čo doháňať. Senec určite nebude ľahkým protivníkom, keďže aj oni ešte určite budú chcieť prehovoriť do bojov o postupové priečky do play-off. Trnava má vo svojom kádri aj troch reprezentantov, ktorí sa predstavili na nedávnych Majstrovstvách sveta v Spojených arabských emirátoch. Uvidíme, či trio Bombicz, Juhás a Antol dotiahne Trnavu k prvým trom bodom v sezóne, alebo si cenné body vybojujú Senčania. Zápas Trnavy proti Sencu má výkop o 19:00.


Súboj o priebežné prvé miesto

Bratislava má za sebou vydarený úvod sezóny. Po dvoch zápasoch majú hráči z hlavného mesta na svojom konte plný počet bodov. Bratislavčania si v prvom kole poradili so Sencom a v druhom kole aj s Trnavou. Majú dobrú formu a zatiaľ kráčajú suverénne za postupom do play-off. Trenčín je na tom tiež dobre, keď v prvých dvoch zápasoch sezóny zatiaľ neokúsil chuť prehry. Najskôr si v prvom kole podelili body s Trnavou po remíze 3:3 a v druhom kole dokázali poraziť nováčika zo Senca po výsledku 4:1. Na oboch stranách je vysoká šanca, že uvidíme aj viacerých reprezentantov. Na strane Trenčína je to Jaroslav Repa, ktorý sa na svetom šampionáte aj presadil v zápase proti Čiernej Hore a na strane Bratislavy by sme mali vidieť Böhmera, Blažeja a Jurkemika. Druhý menovaný sa taktiež dokázal presadiť v zápase proti Čiernej Hore. Zápas Bratislavy proti Trenčínu má výkop o 20:15.


Zápasy LIVE

Oba utorňajšie zápasy tretieho kola Niké Superligy skupiny Západ si budete môcť pozrieť LIVE v priamych prenosoch na Niké TV

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. BRA František Lády 4 Gólov
5. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
6. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
7. TRN Adam Bombicz 4 Gólov